Termes i condicions - Lloret a Casa

Termes i condicions

Lloret a Casa és un projecte que neix amb la intenció de potenciar el comerç de proximitat entre els habitants de Lloret de Mar. Tot el contingut d'aquest web es pot utilitzar i difondre per a ús personal no comercial i amb finalitats no fraudulentes.

La informació dels establiments llistats en el directori s'ha obtingut de fonts públiques, així com les dades de contacte, tipus de venda i horaris, que s'han plasmat segons la informació recollida en el moment de publicar el llistat. Lloret a Casa no es fa responsable del fet que aquestes dades puguin canviar sense previ avís. Des de l'empresa responsable del projecte no es donarà servei d'atenció al client, és responsabilitat de l'usuari en cada cas comprovar la veracitat i vigència de les dades aparegudes en el llistat contactant prèviament amb cada establiment.

La informació facilitada mitjançant el formulari d'alta al directori, excepte la subjecta a la política de privacitat, es considerarà no confidencial i pública. De la mateixa manera el sol·licitant de l'alta reconeix i garanteix que disposa dels drets sobre aquesta informació i que és veraç en el moment de la seva sol·licitud.

Contacteu amb l'empresa responsable del projecte per a qualsevol dubte sobre les condicions d'ús del directori o si disposeu d'un establiment que vulgueu fer aparèixer al directori o aparegui amb informació desactualitzada.